Ръководството на Левски е включило в трансферните си планове и двама футболисти на Берое. Това разкрива "Дарик" радио. Желаните за трансфер на „Герена" са Иво Иванов, към който имаше интерес и преди, както и Дончо Атанасов. За централния защитник „сините" отправиха оферта още през зимата.

От Берое обаче му бяха определили цена от 250 хил. лв. Сега Дончо Атанасов също е привлякъл вниманието на „сините". Известният и като „Марадончо" Атанасов футболист направи силни игри и е желан от няколко елитни отбора. Класирането на Берое на финала за Купата на България и евентуалното участие в Лига Европа може да остави и двамата играчи в Стара Загора.

За евентуалното им трансфериране ще има значение и какви пари ще бъдат искани за тях. В същото време според информацията от Левски не обмислят вариант да поканят на работа в клуба старши треньора на Берое Илиан Илиев. Самият наставник наскоро заяви, че не би работил с Георги Иванов в екип и на този етап пропада възможността Илиев да води отбора. Още повече, че и Георги Иванов официално не е обявил дали ще се раздели с позицията си на старши треньор и ще остане ли само спортен директор. Очаква се това да стане окончателно ясно след края на шампионата, когато Гонзо ще се срещне с Тодор Батков.