Бившият премиер Бойко Борисов отказа да коментира оставката на градския прокурор на София Николай Кокинов, случила се след разпространените СРС записи на разговор между триото Борисов-Кокинов-Найденов.

Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам, заяви Борисов в Симеоновград.

Доста ядосан е обаче Борисов от факта, че го подслушват и в тоалетната.

"Никой друг лидер, на никоя партия, досега не е излязло СРС срещу него. Всичко друго приемам, ама в тоалетната... Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! Защо тогава обществото допуска незаконен запис, с тоалетните на хората и изобщо вие да говорите за него", възмущава се Борисов.

Той обаче е спокоен, защото от хората никой не го пита за флашки и подслушвания. Никой не коментира с мен, а това ми е достатъчно. Виждате - един час давам автографи в Симеоновград, аргументира се Борисов.

В същото време той отново категорично защити своята дясна ръка Цветанов, давайки пример с протестите в Испания и как в „Испания полицията би протестиращите като кучета" Представяте ли си Цветанов да разпореди такова нещо, попита реторично експремиерът.