От всички тези скандали, които се въртят около управляващите, най-потърпевши са гражданите и техните интереси. Ако трябва да си зададем въпросът кой печели - печели задкулисието, защото задкулисието си лови риба в мътните води на сегашното управление и е доволно. Гражданите чакат реформи и справедливост. Това заяви в петък Гроздан Караджов от ИТН в "Панорама" по БНТ.

Караджов подчерта, че на българския народ му трябва правителство, каквото в момента няма. По думите му, няма сектор, в който да е направена съществена реформа.

Денков и Габриел се чудят да скочат ли във вулкана на ротацията

Денков и Габриел се чудят да скочат ли във вулкана на ротацията

Основният акцент в меморандума е как НС ще продължи да работи по ключовите приоритети

Според него, меморандумът е най-грозната подялба на постове в държавата.

"Парламентите, когато избират някой орган, правят конкурс, като обявяват възможност и граждански организации да предложат имена, които са уважавани. Записано е, че плаващи мнозинства няма да се зачитат и накрая ще имат ВЕТО. Т.е., никой от нас не може да предложи никой", допълни още той.

Меморандумът не е обсъждан в МС

Меморандумът не е обсъждан в МС

Според просветния министър Николай Денков и Мария Габриел работят добре заедно

Караджов коментира и помощта, която България изпраща на Украйна.

"Жертвата е Украйна, агресорът е Русия. Когато има жертва наше солидарно задължение е да помогнем на жертвата. Колкото повече помогнем на Украйна, толкова по-бързо ще свърши войната", обясни Гроздан Караджов.